Så länge det är panerat är det bra

Det kanske inte är ett vedertaget begrepp men jag tror helhjärtat på att med panering blir det mesta bättre. “PANERING PÅ ALLT!” borde vara något som matproducenter överallt borde lyssna på. Det blir så fel när man inte panerar. Värre kan det bli när man bedriver otukt med det man inte panerar.

Bildbevis #1

Double-fail i frysdisken. Usrprung okänt.

Som helt färsk vegetarian är jag mest förvirrad och förlitar mig på magkänsla, noll kunskap och hunger. Tacksamt nog är vännerna i köttköket något mer erfarna. Vid närmare eftertanke kanske jag borde göra något åt min okunskap, men man måste ju äta under tiden.

Eftersom jag har större aptit än planeringsförmåga kom jag på först en bit in i middagen att en bild skulle vara bra. Jag antar iskallt att f*skpinnar inte är ett dåligt göteborgsskämt för fäskpinnar.

IMG_0001_2

Var är djuren?! Inte på min tallrik.

Men etiketten sa att det var vegetariskt så det borde “keep me in the clear”. Nästan ännu sämre framförhållning hade jag när maten blev klar och jag hann äta hälften innan jag fotade. Man kan nästan se hur gott det var genom mobilblixten och datorskärmen. Ja, åtminstone om man har fantasi och fantastiskt överseende för mitt större intresse av att äta än att fota.

Kvällens middag bestod av halvfabrikat av f*skprodukter och ärter. Och remouladsås. Och citron. Och potatis med aioli. The list goes on, fuck it. BILDBEVIS PÅ AWESOME!

IMG_0002_2

Vem bryr sig att det inte är fisk när det finns panering? Trots min starka övertygelse om att djur smakar gott så tror jag att det här kan fungera.

Fiskersättning av Astrid och Aporna får 4 av 5 kryssade köttbitar.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *