Dagens thaibylla

20130130-113841.jpg Dagens krav från Kött-Quislingen var att få äta friterat så vi hamnade på grillen. Eftersom det en gång i tiden var en Sibylla som omvandlade sig till att även servera thaimat har den fått den logiska namnet Thaibyllan. Stället är trångt och mycket välbesökt, personalen är skojfrisk och trevlig.

Hursom, maten var det. En pad thai i ett vegetariskt utförande. Vegetariskt innebär här bara att de inte lägger till något av de djur-alternativ som finns på menyn (som dessutom är ganska smaklösa och ofta sega). Rekommenderas? Absolut!

4

This entry was posted in Lunch on by .

About Johan

Har efter obefintligt motstånd insett att han inte ätit ett dött djur sen bloggen startades och är således vegetarian. Tycker det är roligt att laga mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *