Det dumma ifrågasättandet

Efter att läst Emmys underhållande post om allätarbingo och Fridas utmärkta uppföljande argumentationsanalys kom jag tänka på en artikel hos BBC som jag fick mig till livs via en kompis på ansiktsboken: 20 of your tales of vegetarian woe. Underhållande läsning med historier om vad olika vegetarianer/veganer råkat ut för i olika delar av världen.

Jag har alltid själv klarat mig undan detta. Det beror ju förvisso på att jag, ännu, inte är vegetarian. Likväl har jag upplevt dyligt många gånger. Majoriteten av mina vänner är vegetarianer och på resor med dem har jag indirekt själv ändå upplevt dessa (dumma) ifrågasättanden.

This entry was posted in Rant on by .

About Johan

Har efter obefintligt motstånd insett att han inte ätit ett dött djur sen bloggen startades och är således vegetarian. Tycker det är roligt att laga mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *