Kanske ett filmtips

Precis som alla andra jag känner gillar jag film. Jag har ingen riktig favoritgenre utan gillar lite av varje, men något jag alltid haft en liten böjelse för är riktigt dålig film. Allt från risiga komedier till Jean Claude-action, så länge det gör lite ont att titta på. Tur att man har en skämskudde!

Via irc fick jag en länk till en film som antagligen stämmer in på ovan. Dessutom med en vegan-twist!

Från IMDB:

Attack of the Vegan Zombies! (2010) 

Joe and his wife Dionne have had yet another bad crop for their winery. Faced with the prospect of losing the family farm, Dionne convinces her mother (a witch) to cast a spell upon next year’s crop. The crop is such a success that Joe hires some college students to help them harvest. However, when a nosy neighbor begins poking around in the fields, he finds out more than he bargained for. Now the question isn’t how to best harvest the crop, it’s how to keep from being harvested!

attack-of-the-vegan-zombies-horror-movie-poster-small

 

Jag har tyvärr inte sett filmen ännu, men den ligger och väntar på en server nära mig. Återkommer med hur många överkryssade stekar filmen är värd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *