Inprovisationstango med majonäs

Jag var nyss hungrig men är inte det längre. Tack, halvfabrikat och tubmajonäs!

Det var inte direkt så att jag osar energi en lördag vid lunch så det fick bli enkel mat. Vegoschnitzel (of doom) och snabbmakaroner. Men med alla de här minutrarna det tar att vänta på vatten som skall koka och schnitzlar som skall från fryspunkt till ätpunkt måste man sysselsätta sig.

En långt över förväntan god sås till lunchen skapades; Senapsmajonäs med honung!

Höftat recept:

 • Majonäs, rikligt
 • Skånsk senap, grovkornig
 • Svartpeppar
 • En nypa torkad libbsticka
 • Lite salt
 • Honung
 • Helt klart en oväntat god smakkombo och jag tänker experimentera mer i fortsättningen med den. Libbsticka kan nog vara en ny favorit att välta ner i många olika såser och grytor. Det känns som att libbsticka och jag kommer bli goda vänner! Får se om det blir en inprovisationstango med majo del 2 i framtiden.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *