Natt-mode, nattmode.

Klockan börjar närma sig halv två och det är natt mellan fredag och lördag.

Som så många helgnätter förut befinner jag mig på jobbet. Jag gillar att jobba nätter, men eftersom ingen annan jobbar då kan det lätt bli lite långsamt emellanåt. I kombination med tröttma (bästa ordet, varsågoda!) törstar man nästan efter lite underhållning.

Internet shall deliver. Det gör det alltid. Och eftersom jag är en så god människa tänkte jag dela med mig av nattens kap, denna gång i lite modebloggarstil, fast kanske ändå inte…

De första länkfynden kommer från CoolStuff.se! Har länge varit sugen på en jedi-morgonrock, men idag hittade jag faktiskt något ännu bättre.

I give you; Big Face T-shirts!

KOLLA MARSVINET!!

KOLLA MARSVINET!!

Som hämtade direkt från början av 90-talet-nångång, men som tur är är det ju 2013 nu och du kommer undan med att ha på dig precis vadsomhelst tack vare hipster-“modet”.

 

När det gäller kläder är dock inte Jedi-rockar och mopströjor det bästa Coolstuff har att erbjuda. Nej, om du har Napoleon Dynamite som största stilförebild ska du istället gå vidare till deras långärmade sortiment.

Det solklara valet för alla ironiska veganer

Det solklara valet för alla ironiska veganer

Självklart finns även vegetariska alternativ i form av RYMDEN(!!), popcorn och solnedgång över berg.

 

Inget halvnördigt blogginlägg om kläder kan ju passera obemärkt förbi utan en hänvisning till ThinkGeek. Jag gör min nu så har vi det avklarat sen!
Jag har smygdreglat över en fantastiskt snygg trenchcoat med inte mindre än 18 dolda fack för diverse småprylar (typ iPads..) ganska länge. Se GIFen nedan för animerad awesomeness!

ebc6_sev_womens_trench_xray

Tulltjänstemännens värsta fiende!

 

Mitt sista internetfynd kommer från Etsy.com, som är ett slags Ebay för handarbete och vintage. Merparten som säljs är i praktiken kinaskräp, men vem bryr sig när man hittar riktiga guldklimpar då och då?

Din partner kanske redan har en Jedi-morgonrock? Då kan ju inte du vara sämre. Se genast till att komplettera med en dräkt som för tankarna till Chewbacca med fläckvis håravfall. Har du 200 dollar över kommer du garanterat inte att ångra dig!

r_chewiePants

 

 

3p59d6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *