Dödskaffet har anlänt

I torsdags hittade jag, förutom tusen gratistidningar, en avi i postfacket. Det visade sig vara dödskaffet som anlänt.

IMG_1377

Jag äger tyvärr inte en kaffekvarn ännu så jag fick vänta ända tills igår kväll innan jag kunde prova kaffet. Jag tror jag behöver öva lite på hur jag ska mala kaffet, för det blev inte helt bra att göra espresso på det. Smaken var inte alls som jag hade förväntat mig, istället för rävgift var det ganska milt och ganska intetsägande.. De är väl vana vid jättesvagt kaffe där borta i USA.

Om koffeinhalten var som utlovat ber jag att få återkomma med. För att ge en rättvis bedömning måste det självklart ske under ett arbetspass på en avig tid.

Tre av fem stekar. Det kostade ju en halv förmögenhet..

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *