Rice ‘n’ Peace – Vegomat från en foodtruck

Så igår på vägen hem från ön mycket av mitt liv utspelar sig gjorde jag något jag tänkt på en tid.
Det är nämligen så att i Liljeholmen precis vid tvärbanestationen står en foodtruck från restaurang Rice ‘n’ Peace som enligt utsago serverar karibisk mat. Vem minns en fegis tänkte jag och hoppade av tvärbanan.

Framme vid menyn ser jag till min stora glädje att av de 5 rätter som fanns var två vegetariska! Yippiieee! “Vinst igen” mumlade jag för mig själv medan jag tog ut segern i förskott.

Jag beställde vad som kallades en vegetarisk tallrik.
Jag var imponerad.
På något vis han mannen i lådan slänga ihop en hämtlåda innehållandes friterad matbanan, en potatisgegga som smakade som mindre flottig potatisgratäng (!!!), stekt halloumi, ris med bönor, tomatsalsa och vitkålssallad.

Jag hade tagit ut segern i förväg med all rätt. Rekomenderas varmt.
Den uppmärksamme ser även att det finns en påse “Spicy Plantain Chips” i bakgrunden. Den var tyvärr inte riktigt lika bra som maten, fast å andra sidan så ingick den inte som standard i måltiden.

20130716-091808.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *