Fuskburgare

I förra veckan lagade vi f*skfiléer och f*skpinnar från Astrid och Aporna och tyckte det vad supergott, faktiskt godare än icke-fusk-varianterna. Häromdagen hittade jag två hamburgerbröd när jag städade köket (det låter värre än vad det är) och jag blev sugen på burgare.

Jag hade förvisso nån slags linsbiff i frysen, men fiskburgare var längesen och fuskburgare har jag aldrig ens provat förut.

Såhär gjorde jag:

1. Sätt på ugnen, när den blivit varm kastar du in pommes på en plåt

2. Efter tio minuter får pommesarna sällskarp av f*skfiléerna.

3. Sista minuterna får hamburgerbröden också värma sig i ugnen.

Jag gillar remoulad på en nivå som bara någon från Danmark kan förstå, så jag använde detta istället för hamburgerdressing. Ett tjockt lager remoulad, en näve sallad, och så f*skfilén.

Toppa med ännu mer remoulad och ett hamburgerbröd. De på bilden ser inte så goda ut, men jag lovar att det var det. Om det inte blir särskilt gott, prova med mer remoulad.

burgare

 

1 thought on “Fuskburgare

  1. Frida Guacamole

    Detta måste provas. Just fisk, och särskilt panerad fisk, är något jag ibland kan längta halvt ihjäl mig efter. Annat tips på burgartemat är att skippa sojalåtsasburgarna och steka ett par grönsaksbiffar (från Dafgårds om minnet inte sviker mig, finns i frysdisken) i överdrivet mycket olja och bygga hamburgare av – samt toppa med bearnaise. Låter som galenskap men smakar rent geni.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *